28 Mayıs 2012 Pazartesi

Avon Colourdisiac Lipsticks



Merhaba!

İkinci avon yazısı biliyorum ama fırsat bulmuşken yazayım dedim,bundan sonra sık sık yazmaya vaktim kalmayabilir...


Bu seri yanılmıyorsam geçen yıl çıkmıştı fakat benim deneme fırsatım bir türlü olmamıştı. Geçenlerde k6 siparişimi verirken panoramada temsilciye özel sayfasında bu üç rengi gördüm ve serinin çok övüldüğünü hatırlayarak zararı gelmez deyip üçünü de sipariş verdim. İyi ki de vermişim!

Bir kere sürümlerinin çok yumuşak olduğunu ve içinde sim vs olmamasına rağmen canlı bir parlaklığa sahip olduklarını söyleyebilirim,resimlerde ne kadar yansıtabildim bilemiyorum... Renkler opak - satin sheets biraz uğraştırabiliyor sadece - ve kalıcı! Üstelik nemlendiriyor da dudağı,daha ne olsun.

                                                                         satin sheets
Hülya Avşar'ın gençlik döneminde kabarttığı dalgalı saçları,bol rimelli makyajında kullandığı ruja benzettim ben bu rengi :) Mac viva glam rujuna da benzetiliyormuş,elimde olmadığından karşılaştıramıyorum...






                                                                      rose addiction
Bu ruj makyaja my lips but better havası veriyor,sürdüğünüz gibi dudak renginizin birkaç ton koyusu oluyor ve cool bir görünüm oluşturuyor.





                                                                     ravishing red
Bu ruj da aslında güzel ama benim için günlük makyajımda fazla iddialı,ama kesinlikle kullanacağım uygun ortamında! Sanırım Mac russian red e benzetiliyordu bunun rengi de...








2 yorum:

kitten dedi ki...

rose addiction süpermiş, çok güzel durmuş

merqure dedi ki...

teşekkürler,ben de sonbaharda severek kullanıyorum.