16 Mayıs 2012 Çarşamba

The Balm Shady Lady Vol-1 Palet


Merhabalar...
Bugün sizlere türkiyede yeni sayılabilecek bir markanın çok ünlü paletlerinden birini tanıtacağım. The balm markasını gratis işbirliği sayesinde artık ülkemiz sınırları içerisinde bulabiliyoruz,yaşadığınız şehirde olmama ihtimali var çünkü gratis her şehirde maalesef ki yok!


Shady lady far paleti,içerisinde 9 adet toplam ağırlığı 19.4 gr olan far bulunuyor. Farların yapısı güzel,kalıcılığı fiyatından beklenmeyecek ölçüde iyi,birbirine yedirilmesi ve renk vermesi güzel. İmkanınız varsa bu paletlerden bir tane edinin derim ben.

Olumsuz yanına gelirsek,doğru şekilde fırçaya alınmazsa tozutabiliyor biraz,bu farları kullanacaksam ten makyajımı yada en azından göz altı kapatıcımı fardan sonraya bırakıyorum ki temiz olsun,öyle aman aman bir tozutma değil gerçi ama yapıştığı yerde kalabiliyor. Fakat dediğime dikkat ederek yaparsam sorun olmuyor,bir ara yelpaze fırçalardan edinip göz altımı süpürürsem bu olayı da tatlıya bağlayacağım sanırım :)

Ambalajı çok tatlı,mıknatıslı kalın kartondan,kapağında ayna var ve ambalaj arkasında da renklerin ismi var.

Uygun fiyatlı,seyahat çantama atayım bir sürü far taşıma derdinden kurtulayım,değişik renklere sahip olayım diyenler için mutlaka denenesi bir palet.

Resimlerden sıkılmazsınız umarım.En üst sol - caught in the act kolumda en soldaki, en alt sağ -easy wheeze kolumda en sağdaki sürülmüş hali.

Bunlar da üst orta ve alt sıra olarak soldan sağa sırasıyla fotoğrafladıklarım. Caught in the act ve jealous jordana pek bir hoşuma gidiyorlar :)


Siz hangi balm ürünlerini beğeniyorsunuz? Hangi farları favoriniz?

Hiç yorum yok: