2 Kasım 2012 Cuma

Eylül - Ekim Sık Kullanılanlar

Eylül ayı benim için koşturmalı geçti (hazırlandığım sınava girdim,ardından bol bol gezdim). Ekim ise sınavda istediğim yere yerleşemediğimden tekrar dershaneye başlamamla daha durgun idi.
Ama tabii ki de makyaj yaptım.Yalnız eylülümü izmirde geçirdiğimden takdir edersiniz ki sıcaklarda pek makyaj yapılamadı :( Ekimde de dershaneye gittiğim günlerde makyaj yaptım,bir de bayram var tabii.

Gözlerde ; eylül ve izmir daha yaza yakın olduğu için :) Sağdaki inglot paletimdeki sağ alt köşedeki farı ve soldaki 5li inglot paletimdeki ortadaki ve onun sağındaki renkleri kullandım,üzerine de inglot gel eyeliner 89 kullandım. Ekimde ise eylüle ilaveten giydiğim sonbahar renkleriyse eğer maynelline color tattoo on and on bronze farı tüm göz kapağımda kullanıp ya avon supershock gel liner blackberry yada maybelline brown (satışta bu kalemin stoğu mevcut) göz kalemini kullandım (düz hali yada buğulu efekt için hafif dağıtılmış haliyle). Maskara olarak eylülde Clinique high impact kullandım,ekimdeyse ablam mascarama el koyduğu için YSL Volume effect i kullandım. Göz altlarımı genelde missha bb perfect krem uygulayarak geçirdim,ekstra morluğum varsa üzerine lancome effacernes uyguladım.Bir de toz ürünleri altına too faced shadow insurance baz uyguladım ama fotoya eklememişim.




Yüz için Missha BB perfect cover no:21 ve Vita matte kremleri kullandım,üzerine Laura Mercier transparan loose pudrayı geçtim.Allık olarak inglot paletimdeki ortadaki 2 rengi dönüşümlü yada aynı anda uyguladım,eğer kahve renkle makyaj yapmışsam da nars orgasm uyguladım (fotoda unutmuşum,özür dilerim)




Dudaklarda hafif yapılı ürünler tercih ettim,Palladionun lip balmları çok güzel (berry ve rosey renkleri aşağıda). Morlu makyajımı yaptıysam da soldaki loreal gloss görünümlü nemlendiricili ruju yada inglotun lip glossunu tercih ettim.

 

Bunların dışında da kullandığım ürünler var evet fakat genellikle bunları kullandım,bu yazı da sık kullanılanlar yazısı oldu :)

Siz neleri tercih ettiniz geçtiğimiz günlerde?

Satış bloğumdaki bazı ürünleri fiyatlarını revize ettim,bazılarının yanına yeni ürünler ekledim. Bakmak için tıktık

4 yorum:

Mor Menekşe dedi ki...

Canım palladio'nun lip balmları nerelerde satılıyor??

merqure dedi ki...

lilakutu dan satın aldım ben,türkiyede başka satan var mı emin değilim.

kitten dedi ki...

bu balmları çok merak ediyorum, elimdekiler bitsin sipariş edebilirim dayanamayıp:)

merqure dedi ki...

alın,memnun kalma ihtimaliniz çok yüksek olacaktır...