14 Kasım 2012 Çarşamba

Lila Kutu Kasım 2012


Bu ay dopdoluyuz,kutuyu zor kapattık diye duyurmuşlardı facebooktan,hakları varmış.

 Bu ay benim doğum günü ayım olduğu gibi onların da doğum günüymüş! Sanki doğum günümü kutlar gibi kartlar ve pastalar yollanması yüzümü güldürdü :)

Fazla söze gerek yok,fotoğraflar zaten konuşacak.Ama rare blossomdan çok merak ettiğim şampuanın orjinal boy gelmesi çok hoşuma gitti.





 Ekibi görmek hoşuma gitti,çok pozitif bir foto olmuş,herkese ayrı ayrı teşekkürler...






Femfresh kullanmayı tercih etmediğim bir ürün...


 Kapsüller yaşıma biraz ağır olsa da çok kötü hava şartları olan bir zamanda kullanıcam ama keşke c vitaminlilerden gelseymiş.Daha önce lushtan cilt bakımı ürünüm olmamıştı,2004 yazında almanyaya gittiğimde tüm banya ürünlerini toparlamıştım,o ayrı :)


Argan yağını merak ediyor ama piyasadakilere güvenemiyor,işe yarayıp yaramayacağını bilemediğimden de lila kutudan alamıyordum parama kıyıp,test etmiş olacağım.


Çıkmamış resimde net,alix avien ruj ve cam kavanozda ufak pastalar - dedim ya doğumgünümü de kutlamışlar :)

                                     

Flashlı hali biraz kırmızı çıkmış ama aşağıdaki resimde net çıkmasa da gözümün gördüğü renk böyle,ilk izlenimim pek olumlu,çizgiye dolmayan nemlendiren,koyu renk gibi görünse de aslında o akdar koyu olmayan ve ojelerime nerdeyse tam uyan bir ruj :) Hediye çekini ya bu seriden başka bir renk ruj ile yada mac msf benzerliğiyle ünlenen terracotta pudrasıyla değerlendirebilirim.






Sizin bu ay kutunuzdan neler çıktı?

Hiç yorum yok: