6 Kasım 2012 Salı

Avondan Yeni Çanta Koleksiyonu (Manzzini Bag)



Öncelikle Türkiyede satışa sunulur mu bilmem ama sunulursa bence tutar ve çok satılır,gayet kaliteli görünüyor (özellikle birkaçı gayet sağlam görünüyor).


Bu çantaların bir özelliği de içinde organizer yani çanta düzenleyici ile gelmeleri. Sizi bilmem ama ben çanta değiştirmeyi - en azından kıyafetimin spor/şık oluşu yada belirli tonlarda renk içermesine göre - çok severim,ama bazen diğer çantamda ufak tefek olup ya fermuarlı cepte yada kenarda köşede biryerde kalmış olan şeyler canımı sıkabiliyor.Bazen de sabah aniden başka birşey giymeye karar veriyorum ama o an için kullandığım çantayı boşaltmak zor olduğundan ya kıyafetimden vazgeçiyorum yada güzel bir kombinden :( Bu çanta düzenleyicileri çantaların içinde geliyormuş ve bence gerçekten çok kullanışlı.Avon türkiyeye mail atıp soracağım gelip gelmeyeceklerini.

Sondaki krem renkli olan hariç hepsi çok güzel.Eğer gelirlerse ve o ana dek pierre cardinden beğendiğim kışlık çantamı almamış olursam ilk siyahı ve 2. ve 3. çantaları kesin alırım,eğer pierre cardinimi almış olursam da 2. ve 3. leri kesin alacağım.










Bir de yeni yıl için çıkardıkları LUXE serisi var,far paletlerini Estee Lauder ambalajlarına benzetmedim dersem yalan olur,ama hiçbir yerde doğru düzgün örnek resimlerini bulamadım,sanırım aynı anda satışa çıkacaklar.Güzel ambalajları var,belki birkaç adet far paleti ve ruj ısmarlarım.

Neyse,çanta resimleriyle başbaşa bırakıyorum sizi.Siz hangisini beğendiniz?

Resimler şu ve şu adresten alınmıştır

2 yorum:

Mor Menekşe dedi ki...

Çantalar cidden hoş gözüküyor özellikle ilk çanta çok hoşuma gitti.
Bu arada Luxe koleksiyonu ürünlerini 9 kasımdan itibaren panorama'dan sipariş edebiliyoruz.
Far paletlerini görünce bende senin gibi Estee Lauder'ın paletlere benzetmedim değil.:)
Çantalarda inşallah yılbaşı kataloğunda satışta olur.:)

merqure dedi ki...

Ben de birkaç tane far paleti ve ruj numunesi almayı planlıyorum ama elimde yakın zamanda bitmeyecek akdar çok farım var,karar veremedim.
Çantalar için mail attım bakalım dönecekler mi?