14 Şubat 2012 Salı

Flormar Oje - 419 dupe of Chanel Black Pearl

Bu benim ilk oje postum,heyecanlıyım açıkçası,renkleri net çekebilmek için çok uğraştım,tam olduğunu düşünmek istiyorum.

Gelelim ojemize,ben bu ojeyi alırken daha dupe vs tartışmaları yoktu.Arkadaşımla öylesine girdiğimiz bir parfümeride gözüme çarptı,kasadan geçiriverdim,ama uzunca bir süre sürmedim.Daha sonra bloglarda Chanel ojeyi görünce aklıma geldi,elime aldım ve çok benzediklerini gördüm! Gerçekten de siyah bir inci gibi,sedef desem tam sedef değil,sim desem hiç değil,siyah bir oje bu ama ışıkla buluşunca gri-yeşil arası hoş bir renge dönüyor yüzünü.
Yapısı oldukça akışkan,tek katta tam rengini vermiyor,illa 2 kat  istiyor,fakat fırçası ince olduğu için iki katta da çizgilenme yapmadan sürmesi çok zor! Kuruma hızı orta diyelim,ilk kattan 5-10dk sonra ikinci katı geçtim ve yaklaşık 1 saat sonra darbelere dayanıklı hale geldiğini gördüm (tabii ki hırpalayıcı darbeler değil,mesela su içerken bardağa çarpmak,kalem tutmak vs de bozulma yapmadı) Kalıcılığını ise bilemiyorum,çünkü günlerce tutmadım tırnaklarımda,ama 1 günde bozulma yok diyebilirim.




ojenin farklı ışıklardaki rengi,son fotoğraf ise tempteliadan orjinal chanelin tırnaktaki duruşu. Fiyatı 2tl civarı olması gerek.
ps:çok fazla manikürü beceremiyorum,maniküre gitmeyi de sağlık sebepleri açısından korkumdan es geçiyorum,eğer istediğim gibi manikür seti bulabilirsem kendi setimle gideceğim.bir de kış gelince tırnak eti civarıma birşey oluyor,kendiliğinden yarılıyor kanıyor flnona daha çözüm bulamadım.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

bende çok severek kullanıyorum bu ojeyi :)