14 Şubat 2012 Salı

The Bodyshop Allıklar

Bugün sizlere TBS markasının klasik allıklarından bahsetmek istiyorum. Bende 2 rengi var ;04 golden pink - nars orgasma benzetilen fakat bana göre daha pembe ve yoğun olan hafif ışıltılı rengi ve 10 numaralı peach - mat bir şeftali rengi.
Yapılarına gelirsek;parmağımı allıkta renk göstermek için gezdirdiğimde rengini gayet güzel veriyor,kalıcılıkları da gayet başarılı,4gr yani orta boy bir ürün. Fakat bu allıkların şöyle bir sorunu var;elimdeki hangi fırçayla denediysem de yüzüme rengini tam veremiyorum! Eğer bu allıklardan kullananınız var ise bana hangi fırçayla uygulayıp memnun kaldığını söyleyebilir mi?




el bileğimin iç kısmında;sağdaki 04 ve soldaki 10 numara,en üstteki resimde 10 numara,onun altındaki 04 numara.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

bende 5 ve 10 numaralarını kullanıyorum, 4 numarayıda ilk fırsatta almayı düşünüyorum :) avon'un, body shop'un ve eco tools'un allık fırçasıyla uyguladığımda renk vermiyorlar, bende daha sert ve sık kıllı bir fırçayla, mac 116 yla uygulayarak verim alabiliyorum.

merqure dedi ki...

mac ten tek fırçam 109 olabildi,ne zaman ki izmire mac açıldı ben bursaya döndüm :( o yüzden pek bişey alamadım... 109la mı denesem acaba...