26 Şubat 2012 Pazar

The Balm Nudetude Paletle Makyaj


Güneşli bir pazar günü evden çıkmamış olmanın verdiği can sıkıntısıyla makyaj malzemelerimi kurcalarken,pek de kullanmaya fırsat bulamadığım TheBalm ın Nude Tude paletiyle makyaj yapmak istedim.


Bir gözüme daha kahve-mor tonları yaptım,moru pek belli etmedim,zaten tam mor da değil,bordo kıvamında bir renk

Diğer gözümeyse daha beyaz bazlı vizon-siyah yaptım fakat resimlerde yeşil gibi görünmüş,ilginç!



 Toofaced göz bazını tüm gözüme yaydım
 Stand-offishi tüm göz kapağıma kaş altına dek sürdüm.Üstüne sadece göz kapağıma ince bir kat selfish geçtim.Sonra kapağın orta bölümünde dış kısmına dek dışı da dahil Sophisticated  geçtim,en dış kısmına hafif V gibi görünmesi için Silly sürdüm ve üstlere doğru blending uyguladım.
 Sonda Silly yi tam kemiğime kalınca ve yoğun sürdüm,tekrar blending yaptım. Aynı kısma daha sonra Sexy yi sürdüm,daha üstlere doğru blendinge devam ettim.Silly yi daha çok kemik dış kısma yoğun olarak uyguladım.




 Kaş aldında stand-offish kalmıştı fakat sadece kavsinin altına Stubborn uyguladım. Son olarak da sexy yi liner gibi çektim ve göz altında hafif dağıttım.
Kapatıcı olarak YSL Touche Eclat 02 numara, Rimel olarak Clinique High İmpact Black var. Kaşlarımı da paletteki Sleek rengiyle hafif boyadım.






İkinci makyajımsa

 Tüm göz kapağıma Toofaced far bazını uyguladım. Tüm göz kapağımdan kaşıma kadar Sassy yi 2-3 kat geçtim.Daha sonra kalın bir tabaka selfish geçtim sadece göz kapağıma. Göz kapağımın ortasından başlayarak dış kısmı da dahil ince bir tabaka Sophisticated geçtim. Göz kapağımın sadece orta kısmına bir kat daha Sophisticated uyguladım.
 Sonra fırçama Serious u aldım,kemik bölgesine kalınca sürdüm ve göz kapağıma doğru dağıttım,tekrar aldım bu sefer orta kemikten dışa doğru dağıttım,tekrar aldım ve dış kısmında üste kemiğe doğru dağıttım
 Resimde yeşilimsi görünün kısımlarda bol bol Serious rengi var. Kaş altımda Sleek vardı fakat kavise biraz Snobby uyguladım,elimde kalan az bir Snobby yi de Göz kapağımın pınara yakın yerine sürdüm.
 Göz altına ve üstüne Serious ile çerçeve yaptım. Göz altıma YSL Touche Eclat,Kaşlarıma cecile kaş kalemi,Kirpiklerime Clinique High İmpact uyguladım.

4 yorum:

Junkhead dedi ki...

Canım,gözlerin ne güzelmiş senin maşallaaah ;) Farların tonları da çok yakışmış . Güle güle kullan :)

merqure dedi ki...

teşekkürler :) farları ben de çok beğendim,shadylady vol2 yi almadığıma pişmanım,izmirden taşındığım için bursada gratis yok! ablamın yanına eskişehire gittiğimde bulduğum gibi bunu kaptım,balmbiniyi de istiyordum ama yoktu! bir dahakine balmbiniyi ve tüm shadyladyları toplamaktan korkuyorum! :)

Unknown dedi ki...

:D çok güzel makyajlar ikiside ;) bende sadece nude tudeyi aldım ama bidahaki indirimde shady lady 1-2 benim olmalı XD

merqure dedi ki...

teşekkürler simyaser...